ارزیابی ارزش ویژه نام ونشان تجاری و عوامل موثر بر آن از دیدگاه مصرف کننده

 

. نتایج نشان داد که: عامل وفادارای به نام و نشان تجاری به صورت مستقیم بر ارزش ویژه نام و نشان تجاری تاثیر دارد. عامل تداعی نام
و نشان تجاری بر ارزش ویژه تاثیر مستقیم دارد. عامل آگاهی از نام و نشان تجاری به صورت غیر مستقیم و از طریق وفاداری بر ارزش ویژه نام ونشان تجاری اثر می گذارد.

 

 

 

شهرام گیلانی نیا و جواد موسویان (۱۳۸۹)

 

با در نظر گرفتن مدل آکر ابتدا تاثیر وفاداری به برند بر ارزش ویژه برند را مورد بررسی قرار دادند و سپس سه بعد دیگر مدل .برای آزمون فرضیه ها و تجزیه و تحلیل داده ها از روش مدل سازی معادلات ساختاری مورد استفاده قرار دادند .
مقاله - پروژه

 

بررسی و توضیح مفهوم ارزش نام و نشان تجاری از دیدگاه مصرف کنندگان و معرفی شیوه های مختلف ایجاد ارزش نام و نشان تجاری

 

این نتیجه رسید که مطالعه ارزش نام و نشان تجاری از دیدگاه مصرف کنندگان به شرکتها کمک می کند تا تصمیم های راهبردی مناسبی درباره تعریف بازار هدف و موضع گذاری محصولات خود و تصمیم های تاکتیکی درباره اقدامات و اعمال مربوط به آمیخته بازاریابی اتخاذ نمایند

 

 

 

وظیفه دوست و حریری (۱۳۹۱)

 

. با بهره گرفتن از روش نمونه گیری تصادفی طبقه‌ای، ۳۹۱ مشاهده انجام شده و مدل با بهره گرفتن از روش تحلیل مسیر مورد آزمون قرار گرفته است

 

بررسی تاثیر استراتژی تعمیم برند بر تصویر آن در حوزه محصولات تند مصرف و خدمات»

 

انجام گرفت. نتایج تصدیق میکنند که نگرش توسعه بر تصویر برند اثرگذار است، در حالی که ارتباطات اولیه برند و تناسب ادراک شده میان محصول جدید و سایر محصولات (تناسب دسته) یا تصویر برند (تناسب تصویر) می‌توانند نگرش مصرف کننده را بهبود بخشند. به علاوه تصویر اولیه برند را مهمترین عامل تاثیرگذار بر تصویر نهایی آن پس از انجام تعمیم می‌داند.

 

 

 

تاج زاده نمین
و دیگران (۱۳۹۰)

 

این مطالعه از نظر روش تحقیق، توصیفی پیمایشی است و جامعه مورد نظر در آن، مصرف کنندگان محصولات تک ماکارون و پگاه در شهر قزوین است.در این پژوهش، از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده و پرسشنامه ها بین مصرف کنندگان موجود در خواربار فروشی های ذی‌ربط شهر قزوین توزیع گردید و بترتیب تعداد ۸۹۲ و ۰۳۳ پرسشنامه از مصرف کنندگان محصولات پگاه و تک ماکارون جمع آوری شد

 

تأثیر توسعه نام تجاری بر تصویر ذهنی (پیمایشی در: شرکت های تک ماکارون و پگاه) »

 

این به تجزیه و تحلیل تأثیر توسعه نام تجاری بر تصویر ذهنی می پردازد. مدلی که برای این تجزیه و تحلیل به کار رفته شامل شش متغیر است که عبارتند از: تصویر ذهنی اولیه از نام تجاری، نگرش نسبت به نام تجاری، تطبیق طبقه کالا، تطبیق تصویر ذهنی، تصویر ذهنی نهایی از نام تجاری و میزان نوآوری مصرف کنندگان. نتایج به دست آمده نشان دهنده آن است که در هر دو شرکت پگاه و تک ماکارون تصویر ذهنی اولیه بیشترین تأثیر را بر نگرش نسبت به توسعه نام تجاری و هم چنین تصویر ذهنی ثانویه از ارائه محصولات جدید داشته است. اگر چه تأثیرات ذیربط در شرکت پگاه بیش از شرکت تک ماکارون است.

 

 

 

حمیدی زاده و دیگران (۱۳۸۹).

 

با هدف طراحی و تبیین مدل ارزیابی نگرش مصرف کنندگان از تعمیم برند و شناسایی عوامل موثر و غیر موثر بر موفقیت این راهبرد مهم، انجام شده است. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش پیمایشی-همبستگی می باشد که مبتنی بر معادلات ساختاری است

 

« الگوی ارزیابی نگرش مصرف کنندگان از گسترش نام تجاری

 

». در نهایت مدل جامع گسترش نام تجاری نشان داد که تناسب ادراک شده، کیفیت ادراک شده و قدرت برند مادر بر روی ارزیابی مصرف کنندگان تاثیر گذار است. همچنین تاثیر اشتیاق به عنوان متغیر تعدیل گر بر روی تعمیمو تعمیم نام تجاری مورد تایید قرار گرفت.

 

 

 

دیواندری و دیگران (۱۳۸۸)

 

با هدف رابطه علّی بین تصورات از مزیت های کارکردی و غیرکارکردی حاصل از تعاملات فعالیت های ایجاد برند، با شناخت برند به صورت مطالعه موردی در بانک ملّت را نمایان سازد. ن

 

بهبود ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری توسط ایجاد تصور از مزیت های کارکردی و غیرکارکردی (مطالعه موردی: بانک ملّت).

 

نتایج نشان داد که تصور از مزیت های کارکردی رابطه علی و همبستگی مثبت نسبتاً شدیدی با شناخت برند داشته و به عنوان علتی بر ذهنیت های شکل گرفته در رابطه با برند محسوب می شود

 

 

 

۲-۳-۲ پیشیته تحقیقات خارج از کشور

 

 

نویسندگان

 

روش تحقیق

 

موضوع

 

نتایج

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...