۳-۱-۲- عصاره گیری ۷۰
۳-۱-۲-۱- مواد و وسایل مورد نیاز ۷۰
۳-۱-۲-۲- روش انجام کار ۷۱
۳-۱-۳- اسانس گیری ۷۱
۳-۱-۳-۱- مواد و وسایل مورد نیاز ۷۲
۳-۱-۳-۲- روش انجام کار ۷۲
۳-۲- آزمونهای میکروبی ۷۳
۳-۲-۱- باکتریهای مورد مطالعه ۷۳
۳-۲-۲- مواد و وسایل مورد نیاز ۷۴
۳-۲-۳- استریل کردن مواد و وسایل ۷۶
۳-۲-۴- محیط های کشت ۷۶
۳-۲-۴-۱- محیط کشت مولر هینتون آگار ۷۶
۳-۲-۴-۲- محیط کشت مولر هینتون براث ۷۷
۳-۲-۵- سرم فیزیولوژی ۷۸
۳-۲-۶- روش تهیه استاندارد نیم مک فارلند ۷۸
۳-۲-۶-۱- مواد و وسایل مورد نیاز ۷۸
۳-۲-۶-۲- روش کار ۷۸
۳-۲-۷- سوسپانسیون میکروبی ۷۹
۳-۲-۸- آماده سازی کشتهای میکروبی ۷۹
۳-۲-۹- آماده سازی عصاره متانولی با غلظتهای مختلف ۸۰
۳-۲-۱۰- آماده سازی اسانس با غلظتهای مختلف ۸۰
۳-۲-۱۱- مشخصات محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره ۸۰
۳-۲-۱۲- آماده سازی محلول نانو ذرات نقره با غلظتهای مختلف ۸۱
۳-۲-۱۳- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره و اسانس و نانو ذرات نقره به روش انتشار چاهک ۸۱
۳-۲-۱۴- تهیه شاهد مثبت ۸۲
۳-۲-۱۵- تهیه شاهد منفی ۸۲
۳-۲-۱۶- آماده سازی ترکیب نانو ذرات نقره و عصاره و اسانس آویشن شیرازی ۸۲
۳-۲-۱۷- بررسی حداقل غلظت مهار کنندگی رشد (MIC) به روش رقیق سازی در میکروپلیت ۸۳
۳-۲-۱۸- بررسی حداقل غلظت کشنده باکتری (MBC) 85
فصل چهارم: نتایج
۴-۱- نتایج اثرات ضد باکتریایی عصاره، اسانس و نانو ذرات نقره ۹۰
۴-۲-نتایج اثرات ضد باکتریایی ترکیب عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی و نانو ذرات نقره ۱۰۲
microtiter 114
۴-۴- آنالیز آماری ۱۱۵
 پنجم: بحث و پیشنهادات
۵-۱- بحث و نتیجه گیری ۱۱۷
۵-۲- پیشنهادات ۱۲۶
 ۱۲۷
خلاصه انگلیسی ۱۳۶
عنوان فهرست جداول صفحه
جدول ۲-۱- جنسهای مهم تیره نعناع ۱۶
جدول۲-۲- ترکیبات شیمیایی گیاه آویشن شیرازی ۲۳
جدول۲-۳- پیشوندهای استاندارد بین المللی ۳۲
جدول۲-۴- برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فلز نقره ۳۹
جدول ۳-۱- غلظت عصاره، اسانس و نانو ذرات نقره در چاهک های میکروپلیت ۸۴
جدول۴-۱- نتایج قطر هاله عدم رشد عصاره آویشن شیرازی بر روی ۵ باکتری مورد آزمایش ۹۱
جدول۴-۲- نتایج قطر هاله عدم رشد اسانس آویشن شیرازی بر روی ۵ باکتری مورد آزمایش ۹۲
جدول۴-۳- نتایج میانگین قطر هاله عدم رشد(میلیمتر) نانو ذرات نقره بر روی ۵ باکتری مورد آزمایش ۹۳
جدول۴-۴- نتایج MIC عصاره، اسانس و نانو ذرات نقره به تنهایی در ۵ باکتری مورد آزمایش ۹۴
جدول۴-۵- نتایج MBC عصاره، اسانس و نانو ذرات نقره به تنهایی در ۵ باکتری مورد آزمایش ۹۴
جدول ۴-۶- نتایج میانگین قطر هاله عدم رشد شاهد مثبت آنتی­بیوتیک Vancomycin 25(mg/ml) برای باکتریهای گرم مثبت ۹۵
دانلود پایان نامه
جدول ۴-۷- نتایج میانگین قطر هاله عدم رشد شاهد مثبت آنتی­بیوتیکGentamycin 20 (mg/ml) برای باکتری گرم منفی ۹۵
جدول ۴-۸- نتایج میانگین قطر هاله عدم رشد (میلیمتر) ترکیب عصاره و نانو ذرات نقره در ۵ باکتری ۱۰۳
جدول۴-۹- نتایج میانگین قطر هاله عدم رشد(میلیمتر) ترکیب اسانس و نانو ذرات نقره در ۵ باکتری…..۱۰۴
جدول ۴-۱۰- فعالیت ضد باکتریایی نانو ذرات نقره در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی ۱۱۴
جدول ۴-۱۱- فعالیت ضد باکتریایی نانو ذرات نقره در ترکیب با عصاره آویشن شیرازی ۱۱۵

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...