شکل۳-۲- نمای تک خط و ساده شده ریز شبکه اول مورد مطالعه
جدول ۳-۱- مقادیر امپدانس منبع، بار و خطوط در ریزشبکه شکل ۳-۲

 

Ra+jXd= 0.0052+j2.86 pu Stator Impedance DG1
R1+jX1= 0.02+j0.026 pu Series Impedance Line 1
R2+jX2= 0.03+j0.051 pu Series Impedance Line 2
R4+jX4= 4.58+j2.96 pu R-L Load Load 1
R3+jX3= 8.1+j3.92 pu R-L Load Load 2
R5+jX5= 4.96+j4.13 pu R-L Load Load 3
Xcp= -j5.803 pu ۱٫۵ MVAr Capacitor Bank

مقادیر امپدانس منابع، بار ها و خطوط انتقال توان در شکل ۳-۲ در جدول ۳-۱ نشان داده شده است. سیستم دوم ریز شبکه که در مطالعات این پایان نامه مورد استفاده قرار میگیرد در قسمت های بعدی معرفی خواهد شد.
مدل سازی ریزشبکه
به منظور مدل سازی دینامیکی ریزشبکه تمامی اجزای آن باید به صورت معادلات دیفرانسیل مدل شوند. در فصل قبل مدل سازی توربین بادی شرح داده شد و در اینجا به بررسی مدل منبع تولید پراکنده اول و باقی شبکه می‌پردازیم. در آخر نیز از مدل های به دست آمده برای تشکیل معادلات و ماتریس فضای حالت کلی سیستم استفاده خواهد شد. بدین ترتیب این بخش شامل سه قسمت خواهد بود که عبارتند از: مدل ماشین سنکرون، مدل شبکه[۹۸] و مدل کلی ریزشبکه.
پایان نامه - مقاله - پروژه
مدل ماشین سنکرون
در این مطالعه از مدل ماشین سنکرون دو قطب، سه فاز با قطب برجسته[۹۹]استفاده شده است [۳۳]. سیم پیچ استاتور این ماشین از سه سیم پیچ که با اختلاف فاز ۱۲۰ درجه نسبت به هم قرار دارند تشکیل شده است. روتور این ماشین سنکرون متشکل از یک سیم پیچ میدان[۱۰۰] و سه سیم پیچ میراکننده[۱۰۱] می‌باشد. سیم پیچ میدان و یکی از سیم پیچ های میراکننده برروی محور d ماشین قرار دارند در حالی که دو سیم پیچ میراکننده دیگر ۹۰ درجه جلوتر و برروی محور q ماشین مستقر هستند. شکل ۳-۳ ماشین سنکرون مورد مطالعه و سیم پیچهای آن را نشان می‌دهد. همچنین شکل ۳-۴ مقاومت و سلف هر سیم پیچ استاتور و روتور را نشان می‌دهد. باید به این موضوع توجه داشت که این چهارچوب dq0 متعلق به مرجع سرعت زاویه ای خود ماشین است (مرجع محلی). معادلات ولتاژ این ماشین را می‌توان به صورت زیر بیان کرد:

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...