۱۰۰۰۰

 

۸۳

 

۱۱۹

 

۲۰۹

 

۲۶۴

 

۳۷۰

 

۶۲۳

 

 

 

برگرفته از: Bartlett, Kotrlik, & Higgins (2001)

 

 

 

۳-۵- روش نمونه گیری
با در نظر گرفتن هر روش آبیاری به عنوان یک طبقه (سنتی، مدرن و تلفیقی) از روش نمونه گیری طبقه­ای جهت انتخاب نمونه­ها استفاده شد. همچنین با در نظر گرفتن عدم توزیع متناسب روش های مورد مطالعه آبیاری در شهرستانهای مورد مطالعه، روش نمونه گیری در دسترس برای انتخاب نمونه در هر گروه و طبقه استفاده شد (جدول ۳-۳-۱). برای تکمیل پرسشنامه و انجام عملیات کیل­گیری از یکصد و هفتاد و پنج کارشناس ناظر برنج مستقر در دهستانها و روستاهای شالیزاری استان کمک گرفته شد، بطوریکه ابتدا نحوه تکمیل پرسشنامه، انجام عملیات کیل­گیری برایشان شرح داده شد تا در زمان انجام عملیات مربوطه با مشکل مواجه نگردند.
پایان نامه - مقاله - پروژه
پرسشنامه یک
نام و نام خلنوادگی کشاورز………………………………….. ۲) جنسیت: مرد □ زن: □ ۳) سن: ………………………..
۴) سطح سواد: بیسواد □ ، خواندن و نوشتن □ ، دیپلم □ ، فوق دیپلم □ ، لیسانس □ ، بالاتر از لیسانس □
۵) شماره تماس ضروری: …………………………………………….. ۶) نام روستا: …………………………… نام دهستان ……………………….
نام بخش: …………………………………..
۷) موقعیت جغرافیایی مزرعه (موقعیت مملکتی) :
(درصورتیکه یک مزرعه در چند قطعه می باشد برای هر قطعه فرم جداگانه تنظیم گردد)
۸) وضعیت آبیاری اراضی: سنتی آب خور □ ، تلفیقی □ ، مدرن □
( در صورتیکه اراضی سنتی آبخور می باشد ذکر منبع آبی ضروری است، نظیر رودخانه، چشمه، چاه، آببندان)
۹) روش کاشت: سنتی □ ، مکانیزه □
۱۰) سطح زیر کشت کل زارع به هکتار: ۱۱) تعداد قطعات کشت شده:
۱۲) نوع رقم یا ارقام کشت شده: ۱۳) نوع رقم یا ارقام کیل گیری شده
۱۴) وضعیت مالکیت: شخصی □ ، استیجاری□
۱۵) میزان مقدار محصول در نمونه های کیل گیری شده به کیلوگرم:
۱۶) میزان محصول در هکتار بر حسب کیلوگرم:
۱۷) نوع روش برداشت: سنتی با بهره گرفتن از دست □ ، نیمه مکانیزه با بهره گرفتن از هد دروگر □ ، نیمه مکانیزه با بهره گرفتن از دروگر خودکششی □ ، مکانیزه با بهره گرفتن از کمباین ویژه برنج□
۱۸) میزان هزینه های جاری (بازاری):

 

 

شرح عملیات

 

بومی (صدری)

 

پرمحصول (خزر)

 

پرمحصول (گوهر)

 

 

 

تعداد/مقدار

 

واحد

 

قیمت واحد

 

کل هزینه

 

تعداد/مقدار

 

واحد

 

قیمت واحد

 

کل هزینه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...