بررسی رابطه بین مدیریت استراتژیک منابع انسانی و عملکرد شرکت های ... |
با توجه به جدول ۴-۱۴ مشاهده می شود که مقدار سطح معنی داری بدست آمده کمتر از ۰۵/۰ می باشد در نتیجه با اطمینان ۹۵ درصد فرض رد و فرض تایید می شود و این رابطه معنی دار می باشد؛ بنابراین فرضیه فرعی سوم تایید می شود. شدت همبستگی بین دو متغیر آموزش و توسعه انسانی و عملکرد ۳/۶۱ + درصد می باشد که بیانگر رابطه مستقیم بین دو متغیر می باشد. همچنین ضریب تعیین بین دو متغیر برابر با ۳۹۸/۰ می باشد که نشان می دهد متغیر آموزش و توسعه انسانی به میزان ۸/۳۹ درصد می تواند متغیر عملکرد را پیش بینی کند.
فرضیه فرعی چهارم: بین سیاست های منابع انسانی در زمینه تعامل وارتباط موثر با کارکنان (تسهیم و نشر اطلاعات) و عملکرد شرکت های تولیدی شهرستان رشت رابطه وجود دارد.
بین تعامل و ارتباط موثر با کارکنان و عملکرد ارتباط معناداری وجود ندارد :
بین تعامل و ارتباط موثر با کارکنان و عملکرد ارتباط معناداری وجود دارد :
جدول۴-۱۵) ضریب همبستگی بین تعامل و ارتباط موثر با کارکنان و عملکرد
تعداد
ضریب همبستگی
ضریب تعیین
سطح معنی داری
تعامل و ارتباط موثر با کارکنان و عملکرد
۱۱۶
۵۹۹/۰
۳۵۸/۰
۰۰۰/۰
با توجه به جدول ۴-۱۵ مشاهده می شود که مقدار سطح معنی داری بدست آمده کمتر از ۰۵/۰ می باشد در نتیجه با اطمینان ۹۵ درصد فرض رد و فرض تایید می شود و این رابطه معنی دار می باشد؛ بنابراین فرضیه فرعی چهارم تایید می شود. شدت همبستگی بین دو متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان و عملکرد ۹/۵۹ + درصد می باشد که بیانگر رابطه مستقیم بین دو متغیر می باشد. همچنین ضریب تعیین بین دو متغیر برابر با ۳۵۸/۰ می باشد که نشان می دهد متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان به میزان ۸/۳۵ درصد می تواند متغیر عملکرد را پیش بینی کند.
فرضیه فرعی پنجم: بین سیاست های منابع انسانی در زمینه ایجاد فرصتهای شغلی برابر (رفع تبعیض) و عملکرد شرکت های تولیدی شهرستان رشت رابطه وجود دارد.
بین ایجاد فرصت های شغلی برابر و عملکرد ارتباط معناداری وجود ندارد :
بین ایجاد فرصت های شغلی برابر و عملکرد ارتباط معناداری وجود دارد :
جدول۴-۱۶) ضریب همبستگی بین ایجاد فرصت های شغلی برابر و عملکرد
تعداد
ضریب همبستگی
ضریب تعیین
سطح معنی داری
ایجاد فرصت های شغلی برابر و عملکرد
۱۱۶
۷۸۵/۰
۶۱۶/۰
۰۰۰/۰
با توجه به جدول ۴-۱۶ مشاهده می شود که مقدار سطح معنی داری بدست آمده کمتر از ۰۵/۰ می باشد در نتیجه با اطمینان ۹۵ درصد فرض رد و فرض تایید می شود و این رابطه معنی دار می باشد؛ بنابراین فرضیه فرعی پنجم تایید می شود. شدت همبستگی بین دو متغیر ایجاد فرصت های شغلی برابر و عملکرد ۵/۷۸ + درصد می باشد که بیانگر رابطه مستقیم بین دو متغیر می باشد. همچنین ضریب تعیین بین دو متغیر برابر با ۶۱۶/۰ می باشد که نشان می دهد متغیر ایجاد فرصت های شغلی برابر به میزان ۶/۶۱ درصد می تواند متغیر عملکرد را پیش بینی کند.
فرضیه فرعی ششم: بین سیاست های منابع انسانی در زمینه توسعه و بهبود مدیریت و عملکرد شرکت های تولیدی شهرستان رشت رابطه وجود دارد.
بین توسعه و بهبود مدیریت و عملکرد ارتباط معناداری وجود ندارد :
بین توسعه و بهبود مدیریت و عملکرد ارتباط معناداری وجود دارد :
جدول۴-۱۷) ضریب همبستگی بین توسعه و بهبود مدیریت و عملکرد
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1400-08-02] [ 10:27:00 ق.ظ ]
|