دانلود فایل ها در رابطه با چارچوبی جدید برای تشخیصِ مرجعِمشترک واسمِ اشاره در متون پارسی- فایل ۲۴ |
در این صورت w از طریق رابطهی ۳-۵ وb از طریق معادله ۳-۶ بدست خواهند آمد.
رابطه (۳-۵)
رابطه (۳-۶ )
توابع هسته ماشین بردار پشتیبان
ضرب داخلی در فضای ویژگیها در رابطهی۳-۲ هسته معادلی در فضای ورودی دارد.
رابطه(۳-۷) |
این تساوی هنگامی برقرار است که شرایط ویژهای بر قرار باشد؛ هنگامی که K یک تابع تعریف شده مثبت متقارن باشد که شرایط مرسر را ارضا کند شرایط مرسر در رابطههای ۳-۸ و ۳-۹ آورده شده است.
رابطه(۳-۸) | |
رابطه(۳-۹) |
در صورتی که تابع هسته این شرایط را داشته باشد آنگاه نمایانگر این ضرب داخلی در فضای ویژگیها قابل قبول است. برخی از توابع متداول و معتبری که شرایط مرسر را ارضا میکنند در ادامه معرفی شدهاند.
تابع چند جملهای
هسته چند جملهای[۲۰۱] یک روش مشهور در مدل کردنهای غیر خطی است.
رابطه(۳-۱۰) |
تابع RBF
رابطه(۳-۱۱) |
تابع حلقوی[۲۰۲]
رابطه(۳-۱۲) |
۳-۱-۱-۳. درخت تصمیم
در پرسپترون هنگامی دو بردار ویژگی مشابه هستند که به خروجی یکسانی منجر شوند ولی میتوان با به کارگیری دنبالهای از پرسشها ردهبندی را انجام داد که درآن پاسخ هر پرسش به پاسخ پرسش ماقبل خود بستگی دارد. این شیوههای بیست سوالی خصوصا برای ردهبندی دادههایی که معیاری جهت سنجش شباهت ندارند مناسب است چرا که تمام پرسشها میتوانند در قالب پرسشهای «بله/خیر»،«درست/نادرست» و یا «آیا مقدار مورد پردازش عضوی از مجموعهای از مقادیر هست یا خیر» در بیایند و دیگر نیازی به وجود معیار مشابهت نیست.
چنین دنبالهای از پرسشها در قالب یک درخت تصمیم جهتدار و یا در حالت سادهتر در قالب یک درخت نمایش داده میشوند که مطابق عرف نخستین گره و یا به عبارتی گره ریشه در بالاترین سطح درخت نمایش داده میشود و توسط پیوندها و یا شاخههایی به سایر گرهها متصل میشود . گرههای سطوح بعدی نیز به همین ترتیب به گرههای سطوح پایین تر متصل میشوند تا به گرههای انتهایی یا به عبارتی به گرههای برگ برسیم نمونه از درخت تصمیم را در شکل ۳-۳ مشاهده میکنید. به منظور ردهبندی یک داده فرایند از گره ریشه آغاز میشود که محتوی سوالی در مورد مقدار یکی از ویژگیهای داده است پیوندهای متفاوتی که از گره ریشه آغاز شدهاند نمایانگر مقادیر متفاوت ممکن برای آن ویژگی هستند. براساس مقدار ویژگی پرسش شده یکی از پیوندها دنبال شده تا به یک گره سطح پایینتر برسیم. تمام پیوندهای یک گره باید دو به دو مجزا و جامع باشند بدین معنا که در هنگام تصمیم گیری تنها یک پیوند باید از یک گره دنبال شود مرحله بعدی تصمیم گیری در گره جدید است تصمیم گیری را طبق منوال قبلی در این گره و گره های بعدی ادامه میدهیم تا به به گرههای برگ برسیم که درآن پرسش دیگری وجود ندارد هر گره برگ با یک رده برچسب خورده است که پس از رسیدن به هر برگ رده داده مورد برسی برابر با رده مشخص شده توسط آن برگ قرار داده میشود.
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1400-08-01] [ 08:27:00 ب.ظ ]
|