Mehdi jalili Rad
Spring 2014
سپاسگزاری:
سپاس بی کران پروردگار یکتا را که هستی مان بخشید و به طریق علم و دانش رهنمونمان شد و به همنشینی رهروان علم و دانش مفتخرمان نمود و خوشه چینی از علم و معرفت را روزیمان ساخت.
خداوند بزرگ را شاکرم که لطف خود را شامل حال من نمود تا بتوانم قدمی در راه توسعه علم برای کشور عزیزم بردارم.
دانلود پایان نامه
با سپاس فراوان از راهنمایی ها و زحمات استاد فرزانه و محقق گرانقدر و شریف جناب آقای دکتر وحید عبدوسی که از ابتدای انجام این تحقیق با راهنمایی های خود من را در انجام کارهای عملی و نگارش پایان نامه یاری نمودند.
با تقدیر و تشکر شایسته از زحمات و راهنمایی های استاد گرامی و بزرگوارم جناب آقای دکتر علیرضا لادن مقدم که با مشاوره خود راه گشای نگارنده در اتمام پایان نامه بوده است.
از زحمت بی دریغ استاد ارجمند و گرامیم سرکار خانم دکتر دانایی که با نکته های دلاویز و راهنمایی های بی چشمداشت ایشان در امور پژوهشی و داوری این پایان نامه بسیار سپاسگزارم.
تقدیم به :
پدر و مادر عزیزم
خدای را بسی شاکرم که از روی کرم پدر و مادری فداکار نصیبم ساخته تا در سایه درخت پر بار وجودشان بیاسایم و از ریشه آنها شاخ و برگ گیرم و از سایه وجودشان در راه کسب علم و دانش تلاش نمایم. والدینی که بودنشان تاج افتخاری است بر سرم و نامشان دلیلی است بر بودنم چرا که این دو وجود پس از پروردگار مایه هستی ام بوده اند دستم را گرفتند و راه رفتن را در این وادی زندگی پر از فراز و نشیب آموختند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………۱
فصل اول: کلیات پژوهش
۱-۱ مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………….۳ ۱-۲ اهداف………………………………………………………………………………………………………………………………….۴
۱-۳ توت فرنگی…………………………………………………………………………………………………………………………..۴
۱-۳-۱ تاریخچه………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱-۳-۲ گیاهشناسی……………………………………………………………………………………………………………………… ۶
۱-۳-۳ ارقام………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷
۱-۳-۴ اهمیت اقتصادی و وضعیت تولید توت فرنگی در جهان و ایران……………………………………………… ۷
۱-۴ عوامل موثر بر دوام و کیفیت توت فرنگی در پس از برداشت……………………………………………………..۸
۱-۴-۱ عوامل موثر دوره پرورش………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۱-۱ نور…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۱-۲ دما……………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
۱-۴-۱-۳ رطوبت نسبی………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۴-۱-۴ آبیاری………………………………………………………………………………………………………………………… ۹
۱-۴-۱-۵ تغذیه…………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۴-۲ عوامل موثر دوره برداشت……………………………………………………………………………………………….. ۱۰
۱-۴-۲-۱ مرحله برداشت…………………………………………………………………………………………………………… ۱۰
۱-۴-۲-۲ زمان برداشت……………………………………………………………………………………………………………….۱۰
۱-۴-۲-۳ بسته بندی و انتقال……………………………………………………………………………………………………… ۱۰
۱-۴-۳ عوامل موثر دوره پس از برداشت……………………………………………………………………………………….۱۱
۱-۴-۳-۱ سایه دهی ……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۴-۳-۲ درجه بندی………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
۱-۴-۳-۳ خنک سازی اولیه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۵ سالسیلیک اسید …………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
۱-۵-۱ اثر اسیدسالیسیلیک بر تولید اتیلن در گیاهان و محصولات برداشت شده…………………………………..۱۲
۱-۵-۲ اثر اسید سالیسیلیک بر دیگر هورمون‌ها………………………………………………………………………………..۱۲
فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش
فصل سوم: فرایند پژوهش
۳-۱ مواد گیاهی و محل انجام آزمایش ………………………………………………………………………………………… ۲۱
۳-۲ محلول های شیمیایی…………………………………………………………………………………………………………….۲۱
۳-۳ تیمارها………………………………………………………………………………………………………………………………..۲۱
۳-۴ طرح آزمایشی………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۱
۳-۵ صفات مورد ارزیابی…………………………………………………………………………………………………………. ۲۲
۳-۵-۱ طول عمر پس از برداشت………………………………………………………………………………………………… ۲۲
۳-۵-۲ وزن تر……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۲
۳-۵-۳ وزن خشک……………………………………………………………………………………………………………………..۲۲
۳-۵-۴ محتوای آب نسبی………………………………………………………………………………………………………. ۲۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...