۳۲/۰

 

۱۳/۰

 

۶۳/۱

 

۱۰/۰

 

 

 

مدیریت زمان

 

۸۰/۰

 

۲۶/۰

 

۲۲/۰

 

۹۸/۲

 

۰۰۳/۰

 

 

 

طبق نتایج جدول (۴-۲۰) و با توجه به سطح معنی داری خطای آزمون رگرسیون برای سطح اطمینان ۹۵/۰ می توان گفت که از بین مولفه های شایستگی مدیران، مهارت فنی ۱۶/۰، مهارت تشخیصی ۱۶/۰، مهارت ارتباطی ۳۰/۰ و در نهایت مدیریت زمان ۲۲/۰ تغییرات بهره وری را پیش بینی می کند.
مقاله - پروژه
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
۵-۱- مقدمه
بررسی رابطه بین شایستگی مدیران با بهروری نیروی انسانی بحث اصلی این تحقیق را شامل می شود. نتایج بدست آمده از تحقیق حاکی از این است که بین شایستگی مدیران در حوزه های مختلف مهارت انسانی، فنی، ادراکی, تصمیم گیری و مدیریت زمان با بهره وری نیروی انسانی رابطه معنی داری وجود دارد. در این فصل با شرح نتایج بدست آمده به تبیین نتایج پرداخته می شود. در این فصل ویژگیهای جمعیت شناختی و آمار توصیفی مربوط به متغیرها به همراه تحلیل فرضیات، تبیین فرضیات و مقایسه نتایج با تحقیقات پیشین آورده شده است.
۵-۲- نتیجه گیری
۵-۲-۱- نتایج حاصل از آمار توصیفی
طبق نتایج تحقیق ۸/۱۸ درصد پاسخگویان زن هستند و ۲/۸۱ درصد نیز مرد هستند. ۸/۱ درصد پاسخگویان مجرد هستند و ۲/۹۸ درصد نیز متاهل هستند. در مورد میزان تحصیلات نتایج نشان داد که ۸/۵۱ درصد پاسخگویان با بیشترین فراوانی تحصیلات لیسانس دارند و ۳/۵ درصد با کمترین فراوانی فوق لیسانس و بالاتر هستند.
همچنین ۹/۴۵ درصد پاسخگویان با بیشترین فراوانی ۳۰ تا ۴۰ سال سن دارند و ۱/۷ درصد با کمترین فراوانی بالای ۵۰ سال سن دارند.
در مورد سابقه خدمت پاسخگویان، نتایج نشان داد که ۶/۲۷ درصد پاسخگویان با بیشترین فراوانی ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه کار دارند و ۸/۲۱ درصد با کمترین فراوانی بالای ۲۰ سال سابقه کار دارند.
میانگین توانایی پاسخگویان برابر ۸۱/۱۱، میانگین درک شناخت ۱۰/۱۳، حمایت ۹۶/۱۱، انگیزش ۰۵/۱۱، بازخور ۷۰/۱۳، اعتبار ۲۲/۱۲، سازگاری ۲۱/۱۲ و میانگین بهره وری برابر ۱۴/۸۶ است.
در نهایت میانگین مهارت انسانی مدیران برابر ۶۰/۱۱، میانگین مهارت فنی ۰۱/۱۷، مهارت ادراکی ۰۷/۱۴، مهارت تشخیصی ۸۶/۱۲، مهارت ارتباطی ۳۰/۱۸، مهارت تصمیم گیری ۹۶/۱۶، مدیریت زمان ۶۹/۱۸ و میانگین شایستگی مدیران برابر ۸۷/۱۰۹ است.
۵-۲-۲- نتایج حاصل از تحلیل فرضیه ها
فرضیه اصلی: انتصاب های مبتنی بر شایستگی مدیران بر بهره وری نیروی انسانی بانک ملت استان اردبیل تاثیر دارد.
نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که فرضیه اصلی تایید می شود و انتصاب های مبتنی بر شایستگی مدیران باعث افزایش بهره وری نیروی انسانی می شود. در تبیین این فرضیه می توان گفت که هر چه شایستگی مدیران در سازمان بیشتر باشد، بهره وری نیروی انسانی نیز افزایش می یابد. شایستگیها، مزایای متفاوتی برای سازمانها و مدیران در سطوح مختلف دارند و سازمانها نیز به دلایل گوناگونی، نظیر: انتقال رفتارهای ارزشمند و فرهنگ سازمانی، عملکرد موثر برای همه کارکنان، تاکید بر ظرفیت های افراد (به جای شغل آنها) به عنوان شیوه کسب مزیت رقابتی، تقویت رفتار تیمی و متقابل از شایستگیها استفاده میکنند.
فرضیه اول: مهارت انسانی مدیران بر بهره وری نیروی انسانی بانک ملت استان اردبیل تاثیر دارد.
نتایج نشان داد که فرضیه اول تایید میشود و مهارت انسانی مدیران باعث افزایش بهره وری نیروی انسانی می شود. همچنین تاثیر دو متغیر مستقیم میباشد. مهارت انسانی عبارت است از توانایی کار با انسانها به نحو موثر و تشکیل گروه های کار آمد. کلیه ی رهبران سازمان ها ، ضرورتا در تمام سطوح به مهارت های انسانی نیاز دارند و این قسمت مهم از رفتار رهبری به شمار می آید.نتیجه این فرضیه نشان می دهد که مهارت مدیران در ارزش نهادن به روابط انسانی کارکنان با یکدیگر، ایجاد انگیزه در کارکنان به منظور تحقق اهداف فردی و یا سازمانی و درک متقابل از رفتار کارمندان در محیط سازمان از سوی مدیر به طور معنیداری بهره وری نیروی انسانی را افزایش می دهد.
فرضیه دوم: مهارت فنی مدیران بر بهره وری نیروی انسانی بانک ملت استان اردبیل تاثیر دارد.
نتایج نشان داد که فرضیه دوم تایید می شود و مهارت فنی مدیران باعث افزایش بهره وری نیروی انسانی می شود.همچنین تاثیر دو متغیر مستقیم و ضریب همبستگی بین دو متغیر نیز برابر ۶۴/۰ است. مهارت فنی به دانش و توانایی های شخصی درهر گونه فراگرد یا حرفه اطلاق می شود. در تبیین این فرضیه می توان گفت که هر چه تسلط بر علوم مرتبط با حوزه مدیریت، تسلط بر استفاده از ابزار مدیریتی، استفاده از تکنیک های منحصر به فرد برای مدیریت، استفاده از ابزار های خاص مدیریتی و تهیه سخت افزار و نرم افزار های تسهیلگر در انجام خدمات ادراکی از سوی مدیر افزایش یابد، میزان بهره وری کارکنان سازمان نیز افزایش می یابد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...