پژوهش های انجام شده در مورد بررسی رابطه ی بین سرمایه ی فکری وفرهنگ سازمانی دربانک ... |
- هرگونه تغییر در مواد اساسنامه .
- کاهش و یا افزایش سرمایه .
- انحلال و یا ادغام بانک .
ماده ۹ . برای مذاکره و اخذ تصمیم در جلسات مجمع عمومی عادی و فوق العاده ، حضور پنج نفر از اعضا ضروری خواهد بود و مصوبات مجمع حداقل با رأی موافق ۴ نفر از اعضا معتبر می باشد .
ماده ۱۰ . دعوت مجمع عمومی عادی و فوق العاده به وسیله وزیر امور اقتصادی و دارایی و در غیاب وی توسط وزیر بازرگانی به عمل می آید .
شورای عالی بانک
ماده ۱۱ . شورای عالی بانک متشکل از اعضای شورای عالی بانک ها و مرکب از ۸ نفر عضو به شرح زیر است :
الف . رئیس کل بانک مرکزی ایران .
ب . مدیرکل بانک ملی ایران .
ج . نماینده ی وزارت امور اقتصادی و دارایی .
د . معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور .
ه . نماینده ی وزارت مسکن و شهرسازی .
و . نماینده ی وزارت جهاد کشاورزی .
ز . نماینده ی وزارت بازرگانی .
ح . نماینده ی وزارت صنایع و معادن .
*ریاست شورای عالی بانک ها با رئیس کل بانک مرکزی ایران خواهد بود .
تبصره : مدت عضویت افراد مذکور در ردیف های ج الی ح دو سال می باشد و انتخاب مجدد آنان بلامانع است .
ماده ۱۲ . جلسات شورای عالی بانک ، حداقل هر هفته یک مرتبه و به دعوت رئیس شورا و یا سه نفر از اعضای شورا ، تشکیل خواهد شد .
ماده ۱۳ . جلسات شورای عالی بانک ، وقتی رسمیت خواهد داشت که حداقل شش نفر از اعضا در جلسه حضور داشته باشند و مصوبات شورا با پنج رأی موافق ، معتبر خواهد بود .
ماده ۱۴ . وظایف و اختیارات شورای عالی به شرح زیر می باشد :
الف . پیشنهاد اعضای هیأت مدیره ی بانک ها به مجمع عمومی .
ب . اظهار نظر مشورتی درمورد انتخاب مدیران عامل بانک ها .
ج . ایجاد هماهنگی در امور بانک ها .
د . تهیه آیین نامه استخدامی و سایر آیین نامه های مالی ، اداری و معاملاتی مربوط به امور بانک ها برای تصویب مجمع عمومی .
ه . رسیدگی به بودجه هریک از بانک ها برای تصویب مجمع عمومی .
و . اظهار نظر نسبت به ترازنامه و حساب سود و زیان و گزارش سالانه ی هریک از بانک ها برای تقدیم به مجمع عمومی .
ز . اظهار نظر نسبت به افزایش یا کاهش سرمایه هریک از بانک ها .
ح . کسب اطلاعات لازم در امور بانک ها از بانک ها و بررسی گزارش هایی که هیأت مدیره هریک از بانک ها به شورای عالی ارسال می دارد .
ط . اتخاذ سیاست آتی درمورد تأسیس و تعطیل شعبه یا هر واحد بانکی دیگر در هر نقطه از ایران یا خارج از کشور .
ی . اظهار نظر نسبت به تغییر مواد اساسنامه هریک از بانک ها و پیشنهاد آن به مجمع عمومی بانک ها
ک . اتخاذ تصمیم درباره ی سیاست های کلی اقتصادی ، اعتباری و اداری بانک ها و سایر مسائل مربوط به اداره ی امور بانک ها .
ل . کوشش و ابتکار در حسن اداره و بهروری بانک ها و بهبود مستمر وضع آنها در جهت خدمت به مردم و به اقتصاد کشور و افزایش درآمدها برطبق موازین اسلامی .
هیأت مدیره
ماده ۱۵ . هیأت مدیره بانک ها تشکیل می شود از : مدیرعامل و شش عضو . که پنج عضو هیأت مدیره به پیشنهاد نماینده ی وزارت مسکن و شهرسازی و تأیید شورای عالی و تصویب مجمع عمومی برای مدت دو سال انتخاب می گردد و عضو دیگر هیأت مدیره به انتخاب شورای کارکنان بانک برای دو سال برگزیده می شود . مدیرعامل که عضویت هیأت مدیره و ریاست جلسات هیأت مدیره را نیز برعهده دارد به پیشنهاد وزیر مسکن و شهرسازی و با نظر مشورتی شورای عالی و تصویب مجمع عمومی بانک برای مدت دو سال انتخاب می شود . عزل یا تجدید انتخاب مدیرعامل و یا سایر اعضای هیأت مدیره به ترتیب مذکور انجام خواهد گرفت .
اعضای هیأت مدیره بانک از تاریخ اتمام دوره عضویت در هیأت مدیره تا هنگام تعیین جانشین و یا تمدید دوره عضویت کما فی السابق مسئول اداره امور بانک بوده و کلیه مصوبات هیأت مدیره قانونی و مورد تأیید مجمع عمومی می باشد .
ماده ۱۶ . اختیارات و وظایف مدیرعامل :
مدیرعامل بالاترین مقام اداری و اجرایی بانک است و اختیارات و وظایف وی به شرح زیر است :
۱٫ نمایندگی بانک در برابر اشخاص ثالث ، ادارات و مؤسسات دولتی و مؤسسات خصوصی .
۲٫ نصب و عزل مأموران و کارکنان بانک و تعیین شغل ، ترفیع و تنبیه و اجرای سایر شرایط استخدامی با رعایت مقررات استخدامی و اداری بانک ها و آیین نامه های مرتبط .
۳٫ افتتاح حساب جاری و سپرده و سایر حساب های مشابه نزد بانک ها و استفاده از آن به نام بانک. .
۴٫ وصول مطالبات بانک و پرداخت دیون آن .
۵٫ قبول تعهد ، ظهرنویسی ، قبولی پرداخت و واخواست اوراق تجاری .
۶٫ انجام هر نوع معامله و انعقاد کلیه قراردادها و تغییر و تبدیل یا فسخ و اقاله و ابطال واگذاری و اجرای آنها نسبت به اموال منقول و غیر منقول و حقوق و اسناد و اوراق بهادار به هر شکل و با هر شخص حقیقی و حقوقی و تحت هرگونه شرایط درحدود موضوع بانک .
۷٫ اجاره ، واگذاری، فسخ اجاره، تقاضای تعدیل اجاره بها و دفاع از آن در تمام مراحل و مراجع و تخلیه عین مستأجره و تقاضای صدور اجرائیه و تقاضای تجدید نظر در رأی صادره یا اجرای آن . ۸٫ رهن گذاردن اموال بانک ، اعم از منقول و غیر منقول و فک آن ولو کرارا” .
۹٫ اقامه ، تعقیب و دفاع از هرگونه دعوی و یا انصراف از آن با داشتن تمام اختیارات راجع به امر دادرسی و در کلیه ی مراجع و دادگاه ها و در کلیه ی مراحل اعم از مراحل بدوی . پژوهشی . فرجامی با حق مصالحه و سازش ، تعیین وکیل با حق توکیل غیر . ادعای جعل نسبت به سند طرف و استرداد سند تعیین جاعل . ارجاع دعوی به داوری و تعیین داور با، یا بدون اختیار صلح و به طور کلی استفاده از کلیه ی حقوق و اجرای کلیه ی تکالیف ناشی از قانون داوری تعیین وکیل برای دادرسی و غیره با، یا بدون حق توکیل و توکیل در توکیل غیر ولو کرارا” . تعیین میزان حق الوکاله وکیل . تعیین مصدق و کارشناس اقرار خواه در ماهیت دعوی و خواه به امری که کاملا” قاطع باشد . دعوی خسارت استرداد دعوی . جلب شخص ثالث و دفاع از دعوی ثالث . اقدام به دعوی متقابل و دفاع از آن . تأمین مدعی به . تقاضای توقیف اشخاص و اموال از دادگاه ها . اعطای مهلت برای پرداخت مطالبات بانک . درخواست صدور برگ اجرایی و تعقیب عملیات اجرایی و اخذ محکوم به ، چه در دادگاه ها و چه در ادارات و دوایر ثبت اسناد و املاک .
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1400-08-02] [ 01:06:00 ق.ظ ]
|